Life sucks

Am ramas fara munca… nu am acum chef sa scriu despre asta. Am sa scriu probabil alta data. am sa o las mai moale cu blogul pentru ca nici de blog nu am chef. Nu mi-am luat banii de la vechiul loc de munca si sunt sceptic ca am sa ii mai iau. Daca in urmatoarele doua saptamani nu gasesc nimic de munca probabil ca nu o sa ne mai auzim…

concluzia: life sucks: http://www.mcgogoo.ro/2008/06/16/manifest-comunist-anarhist-defetist-trist/

3 thoughts on “Life sucks

 1. ai innebunit? mai bine uita-te la programul spectacolelor de la Act si invita-ma si pe mine sau pe oricine vrei tu
  atata defetism e chiar periculos
  are voie sa tina de dispozitie, de una de moment, e absolut explicabil si chiar “da” bine ca ne imprima asa o aura de intelectual fin, rasat,superior, neinteles, usor misogin dar NU sa defineasca un profil!
  poti sa crezi ce vrei, ca sunt agresiva( ca ma bag asa in viata ta), zgomotoasa( si mai intru si tropaind si clamand adevaruri, zic eu, ieftine) si superficiala( vin cu solutii d’astea fumate) dar nu pot sa raman pasiva.
  eu cred ca nu trebuie sa-ti propui nimic cu termen fix ” de predare”, da-ti timp sa te calmezi. Si apuca-te de un lucru simplu, simplu, simplu de tot. Vezi ca se poarta tricotatu'(stiu, e aceeasi superficialitate, care ma caracterizeaza, de altfel, si in comentariul asta dar, crede-ma, fara aceasta abordare eram de mult in alte sfere, deci vorbesc intr-o oaresicare cunostinta de cauza)

 2. Desi citesc posturile de pe acest blog cu interes, m-am gandit daca sa adaug sau nu un comentariu la acest post.
  In final, m-am hotarat sa-ti reammintesc un citat:
  “Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine.” – Arthur Rubinstein

 3. Nu fii demoralizat.
  O sa iti gasesti un loc de munca bun, unde o sa fii respectat si apreciat.
  Succes!

Comments are closed.