PNG-CD intră în conservare

png__the_end

Dupa ce si-a inchis site-ul si blogul, (am aflat de la INconstantIN ) Gigi Becali inchide si partidul. “PNG-CD intra in conservare…” spune un mesaj final pe vechiul site www.png.ro . Loviturile date in campanie, dar si dupa (vezi reactivarea scandalului valiza in plina campanie) au dus la prabusirea lui Gigi Becali si implicit a PNG-CD …

Mesajul este clar si se indrepta catre… Marte?

“Pentru Partidul Noua Generaţie – Creştin Democrat, în seara zilei de 30 noiembrie 2008, timpul s-a oprit. După anunţul rezultatelor sondajelor de opinie, pentru PNG-CD, timpul parcă a îngheţat. Un scor electoral sub aşteptări înregistrat de formaţiunea noastră politică la ultimele alegeri parlamentare a constituit motivaţia unei decizii dificile, dar singura care putea fi luată în clipa de faţă – PNG-CD intră în conservare. Este un moment delicat în istoria tânărului nostru partid, dar este unica opţiune valabilă acum, dacă ţinem cont şi de ultimele evoluţii, pentru unii imprevizibile, de pe scena politică internă.

     Mai presus de orice este ca fundamentul şi principiul care au stat la temelia acestei construcţii politice să dăinuiască în spiritul şi conştiinţa tuturor. Va veni vremea în care PNG-CD va recăpătă forţa pe care până nu demult a avut-o şi va redeveni un partid demn de luat în seamă!

     Până atunci, reprezentanţii Partidului Noua Generaţie – Creştin Democrat sunt alături de fiecare dintre voi în fericitele clipe ale Sărbătorii creştine a Naşterii Domnului! Bucurie în suflete, sănătate şi tot ceea ce vă doriţi mai frumos în noul an!

     Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Pacat. Desi un procent destul de mare din cei veniti la PNG nu aveau nici un ideal, nu avea nimic sfant, Becali chiar a crezut ca poate sa faca ceva pentru romania… insa, dusmanul sau nr. unu a fost el insusi…
Gigi Becali se va intoarge la oierit. Iar daca asta nu ii va aduce faima, cu siguranta ii va aduce linistea sufleteasca. 

Update:

 as fi preferat ca mesajele de la cei care l-au consiliat sa nu fi mers catre Marte… ci catre el insusi. Nu ar fi ajuns in situatia de a se intoarce la oierit. Nu spun ca este rusinos sa pasti oile. Dar este rusinos sa ai posibiolitaea sa iti depasesti conditia si sa nu o faci. Orbit de faima Gigi Becali s-a comportat asemenea celorlalti politicieni: a crezut ca stie tot despre orice. Ori el avea  mari handicapuri. Pe care nu a vrut sa le depaseasca. A confundat notorietatea cu increderea.

Ca sa  nu ma mai lungesc am sa va dau un exemplu cutremurator pentru recunostinta romanilor:

 La Vadu Rosca, Becali a construit o biserica si 200 de case. Si a luat 128 voturi… Asta m-a facut sa ma intreb daca meritau acei oameni ajutorul lui Gigi Becali…

3 thoughts on “PNG-CD intră în conservare

  1. Washington

    Agenţia spaţială americană NASA a anunţat scoaterea la vânzare pentru suma de 42 milioane de dolari a trei navete spaţiale, după retragerea lor în 2010. Una dintre navete este deja reţinută de Muzeul Naţional Smithsonian al Aerului şi Spaţiului din Washington. Din suma de 42 milioane, 6 vor fi folosite pentru transportarea navetei la noua locaţie. Pentru una din celelalte două navete rămase s-a înscris multimiliardarul Gigi Becali care şi-a vândut Maybach-ul şi este în căutarea unui mijloc de transport. Întrebat de reporterul nostru, domnul Gigi a precizat că în caz că se strică ceva la navetă şi-a comandat o rangă din oţel japonez pentru săbii şi că va folosi naveta pentru transhumanţă, după retragerea sa din politică revenind la vechea lui ocupaţie, oieritul.

  2. A inchis Gigi partidul, Gigi nu a facut pragul, Gigi si iar Gigi. Plecand chiar de la exemplul Vadu Rosca (la care se adauga Arbore, Rast si multe altele) as ajunge la concluzia ca ne meritam soarta ca popor. Gasim un Gigi sa verse bani in organizarea unui partid fara legaturi cu cloaca politica actuala si ii dam cu piciorul. In schimb putea obtine maxim un post de deputat. Dar PNG-ul era deschis oricarui individ care simtea ca poate face ceva care sa apropie Romania de ce a urmarit prin decembrie ’89. Trebuia si niscai ordine ca partidul era deschis si celor care visau la banii lui Becali sau sa la alti bani, si totul ar fi putut sa se schimbe. PNG a fost in top cu listele depuse si zau ca nu cred ca lista de candidati era Gigi X 512. Asa ramanem la clasicul FSN in forma lui de 2008. Numai ramanem si la acelasi nivel de trai, mai coboram oleaca ca trebuie cotizat la oranduire.
    Brava romanii, tot inaite, chiar de-o fi fost curba….

Comments are closed.