Se lasa Mutu de fotbal. Si?

2586943Nu sunt un microbist insa am fost bombardat cu Mutu din toate partile incat era imposibil sa nu aud de el. Saptamana trecuta, la Cluj, amicul meu Bebe, indurerat de parca ii scapase bormasina de la 7-8 m inaltime pe jos ne zice: Mutu renunta la fotbal.

I-am raspuns sec: asa si? ma lasa rece… nu l-am pus eu sa traga pe nas!

Bebe, nationalist convins ne-a replcat: halal romani sunteti !

de aici a portni o intreaga disputa [eram 3 vs Bebe] una din acelea fara nici un final intrucat interlocutarul tau are credinte si nu opinii iar acestea sunt la fel de neclintit precum Basescu  la Cotroceni.

sa fac asadar o trecere in  revista a discutiei:

  • In primul rand nu cred ca se lasa Mutu de fotbal – sunt doar arfe de vedeta in calduri care nu stie ceum sa mai iasa in presa
  • Bebe ne-a acuzat ca suntem de partea unui mafiot: Abramovici. Nu zau? daca Mutu e asa de pur – precum o fecioara de maxim 10 ani  [pentru cele ce depasesc acesta varsta nu garantez] de ce a jucat pentru un mafiot? erau buni banii lui cand juca pentru Chelsea ?
  • In jurul lui Mutu s-a creat un mit – acela de fotbalist  Briliant – insa comparativ cu Hagi sau Dobrin este doar un epigon.
  • nu cred ca lui Mutu ii pasa de mine asa ca nu vad de ce m-as consuma eu pentru ca el se sparge in declaratii
  • vedeta a seemnat un contract. Nu l-a respectat asa ca acum se judeca cu Abramovici pentru daune. pe buna dreptate.

alte pareri?

One thought on “Se lasa Mutu de fotbal. Si?

  1. Nici nu trebuia sa scrii pe blog de el…e atat de putin important…poate daca ar fi fost cu adevarat o valoare de nivelul celor din generatia de aur as fi urmarit si eu fotbalul, dar asa…timp pierdut

Comments are closed.