Serban Huidu vs Iulian Urban

Ii am in reader si pe Serban Huidu si pe Iulian Urban.

Urban Iulian spamerul Urban, are in generel pe blogul ala multe prostii care sunt luate cu copy si paste de pe alte site-uri.
Huidu scrie rar insa scrie bine. E dragut faptul ca Urban a renuntat la banii pe care ii primea de la bugetul de stat – am apreciat chestia asta la vremea respectiva,  insa ii aduc aminte ca a facut ani de zile spam pe email, telefon… Si daca acum se da drept aparator ale legii si al oamenilor de rand… sa nu uite cati nervi mi-a facut mie cand ma sunau angajatii lui daca nu vreau sa recuperez niste debite. Pe care EU NU LE AVEAM DE RECUPERAT!

Astazi cei doi se cearta pe bloguri. Motivul? bineinteles ca e vorba de o recuperare. Nu stiu care este adevarul intrucat este un proces pe rol.  Teorietic ar trebui sa am incredere in justitie insa nu am.

serban-huiduTin mult la Serbanica insa uneori nu sunt de acord cu el. As vrea sa ii spun ca ca emisiunea Cronica Carcotasilor adesea exagereaza. Pamfletul – pe care il invoca trebuie sa ironizeze fapta si nu personajul. Oamenii sunt asa cum i-a lasat Dumnezeu. Unii se schimba si se integreaza in standardele celorlatii altii raman asa cum sunt ei: niste Gica Contra care nu vor sa se adapteze unor standarde straine firii lor…

One thought on “Serban Huidu vs Iulian Urban

  1. Huidule sa te faci bine si sa te vedem cat mai repede la cronica si sa te auzim la radio ! suntem alaturi de tine ! Multa sanatate !

Comments are closed.