Nu. Nu fac bani cu blogul

dollar mcgogoo

dollar-mcgogooDe ceva timp amici sau necunoscuti ma intreaba ” tu cat scoti din blog?” Probabil sunt fie dezamagiti cand le spun ca mai nimic, fie nu ma cred desi am mai explicat asta cand mcgogoo.ro a facut 7 luni.

Da. Am reclame pe blog.  Dar pana in acest moment doar adsense imi aduce  cativa centi pe zi… Am si  posturi in care fac reclama dar fac reclama unor prieteni  (libros.ro si Future Arcana) carora nu le cer bani pentru asta. Cel mult  bemo bere cand ne intalnim…

Nu fac nici spam (cel mult cate un mass pe yahoo messenger sau cate un email pe luna) si ca atare nu am trafic. Nevand trafic nu gasesc sponsori pentru acest blog.  Prefer sa am cativa cititori constanti in reader [nu prea il ofer full pentru ca am gasit cateva site-uri care ciordeau continutul de aici] decat sa am 5k vizitatori care stau 10 secunde si pleaca. M-am ferit sa fac referiri la alte bloguri tocmai pentru ca unii au impresia ca fac trafic pe spinarea lor. Btw: cei care nu vor sa accespte trackbacks o pota face fare probleme. Eu citez sursa  ( sau cel putin am straduiesc) daca fac referirie la un alt site sau daca citez .

Ultimul amanaunt: prin pay-pall nu am primit pana acum nici o donatie. Il tin pe blog la fel ca si in cazul celorlalte reclame: desi nu aduce bani nici nu strica sa incerc [cine vrea sa-mi doenze 500 euro e binevenit :P ]

asadar, invidiosilor: lasati invidia deoparte pentru ca  INVIDIA nu e buna! Face doar rau la ficat, aduce ganduri negre si faci si niste bube pe la gura :))

update:

Câştigul de astăzi: 0,00 US$

6 thoughts on “Nu. Nu fac bani cu blogul

  1. ei, glumeam si eu – un blog d-ala tip de varf de lance al presei viitorului nu poate fi facut doar cu ”apa de ploaie”

    multam si pt twitter !    :)

  2. Gogoo stiam ca nu faci bani ca ai mai zis candva.Dar eu cred ca ai putea face.Adica ai condimentele necesare tindand cont de nisa si modul in care atingi subiectele!Vad site-uri proaste care fac bani doar din cauza traficului.Pacat ca banii nu mai sunt generati de calitate ci doar de “duzina”

  3. @RI, cine intra pe blog, si crede asta ar putea sa se uite la trafic [e public pentru toata lumea] sau macar sa citeasca cate ceva despre banii din online… in 2 ore s-ar lamuri.

Comments are closed.