Remember PNG and Gigi Becali (1)

Am vazut  ca Cabral postul asta si mi-am adus aminte de anul 2004 cand eram la PNG. Pe atunci nu existau bloguri si nea Gigi Becali nu era in blogosfera. Facusem pentru PNG un site mult mai bun decat cel care este acum si mult alte lucruri. Lucram si 14 ore pe zi fara sa imi para rau. Desi nu lucrasem niciodata cu fisiere audio, dl. Paul Ionescu mi-a sarit in cap, asa cum fac toti cand vad ca cineva se pricepe la calculatoare, si m-a pus sa fac un clip audio. Spre surprinderea mea am reusit. Am prins pasiunea, care mi-a trecut dealtfel, de a ma juca cu fisiere audio si cu diverse programe de editare (crack-uite ca nu platea nimeni pentru ele si pentru ca Becali nu ar fi dat banii…).

Nu regret perioada petrecuta acolo. Am avut onoarea sa lucrez alaturi de Dan Pavel, om pe care il respect si astazi. In schimb ma curpinde sacrba de “liderii” PNG  – nu erau decat niste pupincuristi care dorea cu tot dinadinsul sa faca bani furand de la Becali.  Repet ce am spus atunci: Gigi Becali este un om extraordinar. Un om pe care il respect. Gigi Becali este SINCER in tot ceea ce face… calitate pe care nu o sa o gasiti la alti politicieni. Din pacate este si acum mintit de cei de langa el…  

in fine… sar peste asta. Intr-o seara am luat o inregistrare cu Gigi Becali si am inceput sa caut fraze care ma intereseau. Am adaugat o coloana sonora si… rezultatul se vede.

Nu sariti si ascultati cu atentie TOT clipul. Pana la capat.

ps: Scriam ca este teapa blogul lui Gigi Becali si am avut dreptate. Sfat pentru cei care tin blog-ul lui Gigi Becali (aka butonista sefa ) nu mai scrie fa in locul lui! asculta inregistrarea asta si poate te prinzi si tu ca esti degeaba tampita dracu’ .  cine te-a invatat sa faci comunicare? La care CAP ti-ai luat diploma in dactilografie ? Daca eram in locul lui Nea Gigi nici femeie de serviciu nu te tineam…

 

Gigi Becali – Tatal nostru [ by McGogoo]
Asculta mai multe audio Blog »

pps: clipul circula de atunci pe net pt ca  nu stiu cum a ajuns pe ODC…
udate: Am aflat cum a ajuns pe net. Cristi Matei e vinovat. La dat share ODC…

One thought on “Remember PNG and Gigi Becali (1)

  1. “Gigi Becali este un om extraordinar. Un om pe care il respect. Gigi Becali este SINCER in tot ceea ce face… calitate pe care nu o sa o gasiti la alti politicieni. Din pacate este si acum mintit de cei de langa el… ”

    Sunt total de caord cu tine.

    Gandeste-te ca nea Jiji este cel mai bogat, deci nu s-a bogat in politica ca sa fure … ci pentru ca vrea sa faca ceva pentru tara asta si pentru marea lui familie!

Comments are closed.